View Single Post
Staro 28.04.2015., 13:41   #6154
SebaOS
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor SebaOS Pregled postova
Pozdrav,

priča je dugačka pa ću probat skratiti što je više moguće.

Kupio sam 23.12. u Futuri laptop Acer V3-371.

Ubrzo je touchpad počeo crkavati, tako da sam kontaktirao ovlašteni servis i poslao im upit. Primili su laptop na popravak i popravili touchpad.

Poslali su laptop nazad, nedovoljno dobro zapakiran i stigao je s razbijenom plastikom.

Puno ljutih mailova, poziva i prijetnji zakonom poslije, nisu pristali na zamjenu laptopa i/ili povrat novca i tražili su laptop na popravak opet. Poslao sam im, zamjenili su plastiku i vratili ga nazad.

U tom trenutku je prošlo nekih 2 mjeseca od kupovine, a laptop je duže od 30 dana bio na popravku, odnosno nije bio kod mene.

Prije nekoliko dana touchpad je opet počeo praviti probleme i crkava usred korištenja. Čitam na internetu da je problem s uzemljenjem touchpada na kućište, hvata svašta, skače, crkava, tvornička greška Acera.

Dakle FUTURA-IT mi je prodala laptop s tvorničkom greškom za 4500 kn, ACER želi da ponovno (treći puta) šaljem laptop u MR Servis i svi se prave ludi i prebacuju loptu na ove druge.

Postoji li zakonski način na koji ja mogu tražiti povrat novca u punom iznosu samo da se više rješim tog smeća, a ne da me prave budalom za više od 4000kn i da šaljem treći put na popravak i ostajem bez laptopa koji mi treba svakodnevno?

Hvala svima!
Da izvjestim o rješenju situacije:

Danas, 28.04. Futura-IT je uplatila cijeli iznos natrag na moj račun, nakon što sam im vratio laptop.

Koliko je informacija došlo do mene, ACER odbija povrat sredstava, ali je trgovina odlučila vratiti novce meni, pa će se s njima naknadno mučiti.

Dvije pouke:

Futura-IT je i dalje ok, kao što sam i mislio.
Acer je i dalje užas, kao što sam i mislio.

Pozdrav svima
SebaOS je offline   Reply With Quote