Citiraj:
Autor silver_tip
edit: ovi sa dobrim paricama sto mogu bez problema imat 50/10 Mbps a oce kruha bez motike jer su zakupili 20/5 mbps idu svi na ignore cim vidim PM.
dakle nemojte se ni truditi nesto mi napisati jer... ne citam, ok ? NE podrzavam stipse i skote, ostali tko god ima problem, sto znam rado cu podjetit sa svima.
|
Taj sam!

Oprosti. Firma mi se zatvorila pa sam ostao bez posla. Čudo da sam i uzeo VDSL. Neće ići do 50/10 još neko vrijeme
Znači ni ti ne znaš pomoći?
Citiraj:
Autor silver_tip
Evo malo zanimljivosti...
Bice da imam u ulici nekog radisu koji gleda IPTV strogo po spagi 
Pon-Cet do cca 00:30h: Attainable Net Data Rate - 27.670 Mbps, od 00:30h do cca 19:00h +28.843 Mbps
Pet-Sub do cca 01:30h: Attainable Net Data Rate - 27.670 Mbps, od 01:30h do cca 14:00h +28.843 Mbps
Nedeljom navecer isto gasi oko 00:30h, ide radit coek
Ali unutar pola sata ko po spagi sinhronizacija se stima. Inace liniju drzim ravno na 27.100Mbps tako da mi se slucajno ne resinka ali zanimljivo vidit 
|
Ovo su malo prevelike promjene da ovise o samo jednom čovjeku..
Istina, moguće, ali.. zamisli sranja da se to događa u kvartu gdje deseci ili stotinjak ljudi na istoj centrali koji u slično vrijeme pale TV.
Pogotovo zagrade sa stotinjak stanova, velika je mogućnost da je dosta njih na istom operateru.