Tema: Iskon
View Single Post
Staro 28.04.2015., 00:47   #2492
CyberDemonVZ
Premium
Moj komp

CyberDemonVZ's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
edit: ovi sa dobrim paricama sto mogu bez problema imat 50/10 Mbps a oce kruha bez motike jer su zakupili 20/5 mbps idu svi na ignore cim vidim PM.
dakle nemojte se ni truditi nesto mi napisati jer... ne citam, ok ? NE podrzavam stipse i skote, ostali tko god ima problem, sto znam rado cu podjetit sa svima.
Taj sam!
Oprosti. Firma mi se zatvorila pa sam ostao bez posla. Čudo da sam i uzeo VDSL. Neće ići do 50/10 još neko vrijeme

Znači ni ti ne znaš pomoći?

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Evo malo zanimljivosti...
Bice da imam u ulici nekog radisu koji gleda IPTV strogo po spagi
Pon-Cet do cca 00:30h: Attainable Net Data Rate - 27.670 Mbps, od 00:30h do cca 19:00h +28.843 Mbps
Pet-Sub do cca 01:30h: Attainable Net Data Rate - 27.670 Mbps, od 01:30h do cca 14:00h +28.843 Mbps
Nedeljom navecer isto gasi oko 00:30h, ide radit coek
Ali unutar pola sata ko po spagi sinhronizacija se stima. Inace liniju drzim ravno na 27.100Mbps tako da mi se slucajno ne resinka ali zanimljivo vidit
Ovo su malo prevelike promjene da ovise o samo jednom čovjeku..
Istina, moguće, ali.. zamisli sranja da se to događa u kvartu gdje deseci ili stotinjak ljudi na istoj centrali koji u slično vrijeme pale TV.
Pogotovo zagrade sa stotinjak stanova, velika je mogućnost da je dosta njih na istom operateru.
CyberDemonVZ je offline   Reply With Quote