Citiraj:
Autor GoodLooker
Moram reagirati vezano za TCL s720, imao sam ga priliku koristiti od petka do danas i zaključak je... odron-izbjegavati.
Uređaj harverski nije loš, sve je ok sklepano i funkcionira. Ima mali lag naspram npr. coolpada, nemam pojma zašto jer proc je isti, ali vidljiva je razlika.
... Nema hrvatski jezik. ...Google apse nema pa je potrebno kemijanje da ih dobijete gore. ...
|
Ispravio bih ja još toga da znam detalje  ali evo par komentara na ono što znam i što je lako saznati jer su informacije vrlo dostupne:
Coolpad je tvrtka a ne mobitel. Ako si mislio na F1 8297w, procesor nikako nije isti a ni RAM. Oba su slabija pa je normalno i da je rad na slabijem uređaju vidljivo sporiji.
Ako si mislio na F1 Plus, opet procesor nije isti.
Mobitel ima hrvatski jezik zahvaljujući Gajčetu.
Google aplikacije se jednostavno instaliraju na mobitel. Odabereš verziju prema verziji androida i flešaš. Posao od 5 minuta (ili više - za one s modemskom vezom).
Jedina prava primjedba je kamera koja je vidno ispod prosjeka. Dakle, nije OK nego je upotrebljiva jedino za informativne makro snimke i za izradu avatar sličica 
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
|