View Single Post
Staro 27.04.2015., 09:20   #3871
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ne, samo Bnet koristi koaksijalne kablove, ostali ili telefonsku paricu ili vuku optiku (koliko sam se ja informirao)

Kaj se tiče ispadanja neta i blokiranja TV-a.. pošalji mail i prijavi kvar i netko će pogledati i vjerojatno popraviti ili doći i popraviti.. za TV ako imaš još onaj stari srebrno-crni (nemam pojma kak se zove) i srebrni daljinski, kod njih je daljinski u banani.

PS. ali da su kao firma u banani od kada ih je kupio Vip.. jesu
Telefon nemam u stanu, a telefonski priključci su kod ulaznih vrata gdje bi router mogao samo lebditi u zraku Vidim da je po zidu provučena kanalica kroz koju koaksijalni ide u sobu. Tamo ulazi u razdjelnu kutiju, i iz nje antenskim kabelom u TV.

Nemam nikakav posebnu TV kutiju, samo router.

Izgleda da bi s drugim operaterom bilo samo dodatnih veselja, jer nit imam kamo stavit router, nit imam kuda provuć mrežni kabel osim po hodniku i kroz vrata.

Pričao malo s ostalim ljudima u zgradi, svi dosad imaju Bnet (DCM) i svima su radili takve instalacije.

Pošto mi je glupo gazdi doć s prijedlogom da treba napravit mjesto za router, provuć kanalice s kablom po cijelom stanu i još to sve plaćat više, mislim da odustajem od cijele priče i trpim

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote