View Single Post
Staro 26.04.2015., 17:19   #8798
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Instaliraj WOTReplay manager i mirna bosna. Nisan ima taj problem, ali me iritiralo stalno izlazenje iz igre da bi pokrenio drugi...

jesam i to probao, ali ne pomaze, ne zeli otvarati, stvarno neznam u cemu je kvaka..

u medjuvremenu pratim veliko polufinale na Twitch ... u prvom Kazna izgublia.. steta .. kinezi ih naguzili .. HR vodi 4:2 protiv NAVI.. ma super bitke...

edit:

5:2 za HR ... ja stavio 5:3 .. razocarao me malo NAVI a meni opet nist od nagrade

edit:
o brate mili, borba za trece mjesto, NAVI vs KAZNA .. i srusi se Wargaming sistem, ode offline na Twitchu a i kompovi pokrepavali koliko vidim... a Kazna trebala dobiti prvu rundu glatko...

joj .. opet pao sistem ... (w)aljda su na WinXP... NAVI vodi 3:0 protiv Kazne...

i nakon dva rusenja sistema, jednog ispadanja live prijenosa ,,, NAVI osvojio trece mjesto s 5:0 ...
Kazna se ni snaci nije mogla, mislim da jucerasnji poraz od HR od 5:0 je ucinio svoje... pali su psihicki i to jako...

jedva cekam finale...

..
i HR pregazio kineze, 7:1 ... strasno

ja stavio 7:0... opet fulao

edit:

A evo nakon jucerasnje pauze, krenem par da odigram, i pade mi M s ovim super brzim tenkom, jos i stock... sto reci... gledam xvm i kontam gubimo garant... pa ja fino kao prava siemka, lopatu u ruke, pa kopaj rovove za ukopavanje tenka.. i isplatilo se ... za danas dosta... video

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 27.04.2015. u 17:12.
JozicA je offline   Reply With Quote