View Single Post
Staro 26.04.2015., 16:38   #2127
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
Buka tog choperra je zakonski propisana, kao i buka muzike. Ako je buka
tog trgovačkog lanca unutar propisane, moš se selit. Isto tako, ako je buka
tog choppera unutar propisane (da postoji ograničenje za buku ispušnog
sustava) mogu se slikat. Ali, radio iz trgovačkog centra nije usmjeren da
baš tebi ide na živce, a taj tvoj chopper jest, i zato bi se netko lako mogao
spustit u dva u noći i potkurit ga s malo benzina jer namjerno za*ebavaš
ljude. Treba uzet u obzir kako/zašto dolazi do buke. Jedno je kad susjed
dobije djete, pa cijelo selo ne može spavat dan dva tri, drugo je kad netko
ne hrani cucka pa isti cvili po cijeli božji dan.
pa to sam ja napisao u prvom replyu, ali i syss iza :

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
point is - neka svatko slusa sto god hoce, ali na taj nacin da nikome drugome to slusanje - ne smeta. ako ne ide milom (tipa dogovor ili nesto tako), onda silom i prijavom. ako i ide preko ZAMP-a, garant ne ide kolicina decibela..........
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ima ekipa koju pozoveš da ti mjeri razinu buke i ako je iznad dopuštene onda će ih oni primorat da naprave neko rješenje, ako nije onda možeš upalit radio kao što su ti rekli.

u svakom slucaju nije isto mandrljanje muzike iz te trgovine ili moj hipotetickog copera sa bukom javnog prijevoza . i meni prolazi pruga na nekih 50m zracne linije i kada prolazi teretnjak (ali to je stvarno rijetko jer je to valjda neki extra teretnjak), vuce se i doslovce valjda kuce podrhtavaju, zemlja, pojma nemam. jos kada dizelasica nabije gas, onda dodatno i prozori krenu lagano radit, ali pazi, na 50 metara udaljenosti.

ali garant necu ici u HŽ ili negdje se zaliti, jebiga, to je javni prijevoz. ali da mi cigo svako jutro dode sa kombijem u dvoriste preko puta i otvori vrata T2 pa da svako jebeno jutro izlaze mili tonovi turbofolka od 07:00 do 20:00, kuzis........ razumijes da to nikako nije isto i da nikako nije u redu ovo sa glazbom?

Burko je offline   Reply With Quote