View Single Post
Staro 26.04.2015., 13:25   #2124
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
Ahahah pa ne možeš očekivat mir i tišinu u gradu. Ako vas smetaju takve gluposti,
prodaj i seli bogu iza nogu. Neki jednostavno **zde za bezveze, sad je radio, pa
da to umre, bili bi auti, pa oni klinci na skuterima, pa ovi klinci u parku, pa susjed,
majku mu poljubim, pušta vodu u 3 ujutro, pa ovaj hoda u cipelama po stanu iznad...
cekaj.... ti stvarno usporedujes nepromjenjive stvari tipa prometa vozila, skutera i tri piksli marmeladi, kao i pustanje vode nakon sranja u pol 3 u noci sa necim...... sto je apsolutno necija volja da uznemiruje okolicu, u ovom slucaju sa muzikom u 6 ujutro? ili 7 ujutro?

hej. nitko ne tvrdi da se moze ocekivati apsolutni mir i tisina nigdje osim ako nemas 5km nicega oko sebe, ali nekakve norme moraju postojati.

ili ako hoces drugacije, sto onda mene sprecava da kupim nekog chopera kojega iz samo meni poznatih razloga cu paliti recimo svaku noc da malo radi u leru, nekih 2 sata? pa sta onda ako drma prozore u krugu jednog kilometra, drma i meni, ali ja ne spavam pa me boli tuki. smeta ti, ha, smeta??? odseli se . ej.......

i opet kazem - tramvaji, busevi, kamioni, opcenito promet je sastavni dio zivota u gradu, tj opcenito zivota u civilizaciji. ovakva sranja su necije odluke cime se utjece na druge i osim ako nema dopustenje ili ne nadoknaduje nekako okolici, neka to ne radi.

ili ako cemo opet se vratiti, sto mene sprecava da odvrnem u 7 ujutro svoju glazbu iz stupova? smeta ti? - odseli. kuzis?

Burko je offline   Reply With Quote