View Single Post
Staro 24.04.2015., 21:16   #4544
iggy81f
Registered User

Datum registracije: Apr 2013
Obmana i prevara na drugačiji način

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Već 6 godina fiksni telefon koristim kao stvar za pronalaženje mobitela u stanu

Ali ova Optima, fakat, njima kao da je u interesu rasterat sve korisnike.
<object style="width:0px; height:0px; display: hidden;" id="kpm_plugin" type="application/x-KPMPlugin"></object>Slažem se, ne samo da žele otjerati korisnike ... nego su i ne stručni i ne ljubazni. A kad tribaju prodati uslugu onda lažu i mažu na veliko, zato svi koji razmišljate o optimi dobro razmislite. Prije potpisivanja ugovora sa Optima Telekomom pitao sam njihovog djelatnika u SZK možete li mi isporučiti 10mbps + TV, na što je on odgovorio "zahvaljujući vlastitoj novoj infrastrukturi možemo garantirati 10mbps i kvalitetan TV bez zamrzavanja slike". Internet i ping su OK, ali sa TV-om su problemi (zamrzavanje, pikseliziranje i raspadanje slike). Ali da stvar bude gora ja sam na HT-ovoj centrali pa oni nisu u mogućnosti osvježiti liniju,ni prominiti profil ... već sve mora ići priko HT-a. Ima 25 dana kako sam tražio da promine profil i probaju rješit probleme, ali na moju žalost sve je ostalo na mom zahtjevu. Nazvali su me samo i rekli da usluga koju ja hoću ne može biti isporučena, a kao opcije ponuđeno mi je smanjenje brzine ili raskid ugovora. Odabrao sam raskid, a onda mi pošalju rješenje da ako hoću raskid moram platit penale.

P.S. - Još žalima za VDSL-om i H1, ali nažalost kako sam se selio nisu mi mogli prebacit uslugu.
iggy81f je offline   Reply With Quote