Šteta, po meni je podijeljena odgovornost. Živo me zanima kako će ispasti situacija, ali čim su ti poslali ponudu za novi uređaj, već je stvar riješena. Žao mi je kaj je tak ispalo. Pokušaj se dogovoriti, siguran sam da se da odlotati i nabaviti rezervni dio. Kvragu, kolega je polomio svih 6 pinova na Maya M1 mobitelu, uspješno sam ih zalemio nazad s 0 znanja. How hard can this be?
Btw, da ne laprdam bezveze, imam i ja situaciju.
Laptop kupljen prošle godine u rujnu, uredno jamstvo. Odmah onda ugradio SSD disk, dva šarafa odšarafio, izvadio stari, stavio novi, i zašarafio dva šarafa. Posao od dve minute za totalnog retarda.
Nedavno počeo bacati artefakte s grafikom, plavi ekran itd. Uglavnom gpu samo kaj nije prdnul skroz. Odnio u ovlašteni servis, zaprimili i sad čekam, čekam. Ni mu ni bu. Zovem da pitam kakvo je stanje, ima li naznaka kakvih, vele oni joj znate vi tu nemate generički hdd nego nekakav drugi, to je automatski gubitak jamstva... Reko dečki, ok kužim ja vas, ali nemojte me loviti za zamjenu diska, niti nema naljepnice koja veli da se time gubi jamstvo niti nigdje na računu isto ne piše. Ali oni stoje pri priči da je jamstvo izgubljeno, NO, budu oni još pogledali.
Meni to sve smrdi da je ovo situacija za izmjenu matične ploče, a to košta ili je teško dobavljivo i sad se vade na sve moguće načine. Koje su moje opcije u ovoj situaciji?