24.04.2015., 18:49
|
|
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor Burko
buttonu osobno priznajem da je (tada) jedini znao sacuvati duze gume, te ako se dobro sjecam, dobro je prolazio dok pada kisa. dok s druge strane, nisam tocno siguran zasto spanjolska placipicka, ali taj isti alonso je itekako pokazao i dao sve od sebe unazad par godina te da je imao bolid na razini ovogodisnjeg ferrarija, bilo bi jos zanimljivije nego sto jest.
sve 5, ja isto tako smatram hamiltona nekom vrstom vjecnog razmazenog djeteta, vettela definitivno placipicka (zapravo cijeli RB skupa s njim, dok webbera i rikija NE), rosberg je rang masse, kimi legenda cim zine.......
ali button stvarno ne znam po cemu je specijalan, pogotovo kada se usporedi sa alonsom koji je barem klasu bolji i konkretniji vozac. ono sto je osvojio prvenstvno je hmmmm....... zasluzan virgin i bolid, nikako vozac  .
|
Ma button mi je drag lik, ima svoj lagani stil voznje i ne sukobljava se, zna je dostavljat dobro u utrkama.
Alonso mi dize tlak jos od vrimena Renaulta, jednostavno ne mogu podnit njegovo cmizdrenje ma koliko izvlacio iz bolida.