View Single Post
Staro 24.04.2015., 18:09   #2
athmo
Guest

Citiraj:
Autor legija Pregled postova
Ovako imam jedan problem sa pingom. JA sam trenutno na t-comu. Bio sam se zalio na brzinu interneta do tada sam imao 4.3mbps i ping 30 na vecini servera njemackih i domacih i tako. Uglavnom nesto kada su uradili ping je skocio na 60-70-80 i brzina ostala ista. Svaki put kada ih zovem zbog brzine kazu da ju nemogu dobit posto imam maxtv i mogu imati samo trenutnu brzinu. Aj oko razumijem i to ali kada ih trazim da mi vrate postavke koje su prije bile oni to kao nerade neznaju nitko nista i nitko mi nezeli od njih pomoci u vezi pinga. Prije je bila opcija da se iskljuci interleaving i to je bilo smanjilo znatno ping. A sada kao nemaju vise tu opciju i kao moram koristit tu brzinu koju sada imam i ping oni to nemogu utjecat.. I sada mi tehicar kaze da udem u svoj router da tamo mogu nastimat sve i da si mogu sam nastimati da mi posloze postavke za ping
Jedini način za kojeg ja znam po pitanju isključivanja interleavinga i uključivanja FAST modulacije jest da se pošalje mail tehničkoj službi. Možda netko ima više informacija o ovome? Meni bi dobro isto došlo koja informacija više, s tim da sam od parice svega par metara. Rijetko vidim na parametrima linije ove errore da iskaču (Svega ima par stotina FEH grešaka nakon par tjedana rada).
  Reply With Quote