View Single Post
Staro 24.04.2015., 09:22   #44
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
pod kraj baš radio isto što i ti Brko - došao je...
ne vrijedam se uopce jer znam da ce ici sorry, ali Drug Brko nije Burko . isto tako ima Red Dwarf user, e isto tako nije Burko .

Citiraj:
Tak da razmem s kojeg stajališta si ti krenuo dok si svoj Lenovo TenkPad kupio, pretpostavljam da si uvek štel jednoga i bio ti je mokri san
relativno da, jer mi jednostavno odgovara ovakav dizajn plus sto znam sto me cekalo / koji su bili planovi prilikom kupovine, pa sam zato jos vise happy s njim. plus sto kako rekoh, staro djubre, ali sada sve leti na njemu..... osim igara koje nikada nisu niti letile .

Citiraj:
P.S. Undervolt nabaci sa RMClock - radi na win7/8/8.1 samo treba neki dll skinut za x64 windowse, ak ne najdeš reci pa ti ga uploadam ja nekam. Svi ti C2D se daju fest undervoltat, ako me sječanje dobro služu u curinom 8530p koji je imao P8600 sa 1.2 na 1.0V, a razlika je bila ogromna.
znam za ovo, ali je pitanje koliko cesto cu ja zakucavati ovaj T9600 na 100%, a ako i bude na 100%, vent dolazi do 3000 rpm-a (a ima 5000). jest da tih 80°C nije lijepo za vidjeti jer je P8400 bio na 60°C, ali sta mu ja mogu .

kasnije okacim slike testiranja, izvrtio sam ih malo.....

Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
ovisi koliko "stari" misliš
po mojem mišljenju stvari su bolje danas no prije 5-6 godina kod Acera
u kojem su smisli bolje? ja mislim da samu kvalitetu izrade, sada je to emachines zapravo .

tj, koliko je emachines postao bolji nego prije par godina, tako je acer postao losiji. imao sam par acera starih sada vec 7-10 godina, jebiga, cvrsto, robusno, imas osjecaj da je kvalitetnije od danasnje tanke plastike.

Burko je offline   Reply With Quote