Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 23.04.2015., 14:48   #745
JanaXXX
Registered User

Datum registracije: Apr 2015
bok
evo da i ja nesto napisem...
o prvoj e-cigareti mastala jos prije 12 godina...
2006. godine kupila prvu, platila 200 EUR... bila zanimljiva 10 dana dok smo je proucavali... baterija slaba, max 2 sata trajanja, ketridzi skupi, a potrose se za 3-4 sata... i odustanem od toga...
prosle godine sam 5 mjeseci bila na e-cigareti...
kupila sam model umbrella elegance...

baterija traje cijeli dan, do navece...atomizer punim 1 dnevno... tekucinu iskljucivo FlavourArt (Italija)...
Bocica od 10ml mi bude 15 dana...
pusila sam marlboro crveni 1 kutiju dnevno... ali, smetaju mi arome u tekucinama, probala sam puno razlicitih i nista... smeta mi i grebanje po grlu...

nakon 5 mjeseci sam se vratila duvanu... nazalost... pusila narednih 10 mjeseci duvan i prije 15 dana se ponovo vratila na svoju e-cigaru...
da kazem da nisam kupovala nikakvu drugu opremu, ni drugu cigaru... tu koju imam savrseno radi i sada iako je kupljena prije godinu i pol.

ne razumijem o cemu vi ovdje pisete... vata, kanap, grijac, pranje, ispuhivanje, namotavanje, voltaza, i sl...
Ja samo zamijenim atomizer kad se smanji para, svakih mjesec i pol do dva... (40kn)...

e sad... obzirom da mi smeta grebanje po grlu, arome, a i previse nikotina... trazila sam tekucinu bez nikotina koja odgovara i nisam nasla...

pocnem malo istrazivati po netu o PG i VG...
i znate sta sam sad uradila????

Kupila sam cisti VG (u ljekarni) i nasula u svoju cigaru
Dojam: puno pare.. nema arome, nema previse grebanja po grlu...

cak ni nikotin ne nedostaje... mozda se izljecim???
cijena: sitnica!!! 100 ml za 11kn!!! mogu parit 6 mjeseci

nego, ljudi, kakvo je vase misljenje????
Moze li se desiti nesto lose ako parim samo VG????
JanaXXX je offline   Reply With Quote