Citiraj:
Autor The Man
Znam kako ti je. Evo ja uskoro prodajem desktop (jer mi se ne da čistiti ga od prašine) i u potpunosti prelazim na prijenosnike, tablete, pametne telefone, microSD kartice i mini USB memorije velike poput nokta na palcu.
Idealno bi mi bilo da sve svoje na struju mogu ponijeti sa sobom u bilo koji kutak svijeta jer nikada ne znaš gdje će te ova naša bagra političarska u budućnosti "potjerati" ako imaš u cilju očuvanje mentalnog zdravlja.
Treba se pripremiti za bijeg na vrijeme... :-)
|
Istina to s desktopom. U radnoj sobi Gospođa i ja imamo dva All-in-One desktopa; ona ima HP 3520 (zgodan mikser od jedno 20"), ja imam HP Z1 Workstation (27" čudovište s IPSom od 30 kila; iMac 27 izgleda kao igračka pokraj ovoga). Ona na svojem još i dosta radi, ali ja nikako. Mašina uglavnom stoji

.
Uglavnom radim sve na noteboocima. Probao sam raditi na tablet strojevima (Samsung Tab, Lenovo s6000, iPad Retina, Nexus 7, Acer Iconia W8, Microsoft Surface Pro, Lenovo Miix3), ali ja na tome ne mogu raditi; još je W8 bio najpraktičniji.
U konačnici uvijek imam neki od laptopa za raditi, podaci ionako stoje u cloudu i to je to.
Mogli bi neki vodič napraviti za te i takve stvari. Trenutačni su malo outdated...