View Single Post
Staro 22.04.2015., 12:37   #6110
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Meni samo nisu jasni oni koji tvrde da bi vratili novce ako im netko javi da je grafa koju su ispravnu poslali neispravna, a garancija postoji. Evo vam moj primjer zašto to nije dobar potez...

Tip uzme od mene ASUS grafu sa kvalitetnim DirectCU hlađenjem i garancijom. Grafa je naravno ispravna 100%, baš kao i sve ostalo što prodajem online, a ja mu (pošto sam dobar i budala) još dodatno spustim cijenu za 50 kuna jer je bio klošar i sirotan pa reko nek ima za cigare i q-pack da proslavi.

Lik zove za par dana da ga šatro izbacuje iz igara raznih i hoće nazad lovu i vratio bi meni grafu. Ja mu lijepo prek moba nacrtam i objasnim da neispravne grafe hendla servis (baš kao što bi hendlao i meni), te da ja ne mogu garantirati sam sebi da on nije grafu skurio klokanjem ili je na neki način zeznuo (masne ruke, neispravno rukovanje, bad luck, whatever...) i da zbog toga ne mogu uzeti nazad stvar za koju možda dobijem odbijanac na servisu i usput ostanem i bez svoje love.

Long story short, pošto imamo zajedničkog poznanika koji je uletio u priču i posjetio tog tipa doma, ispalo je da je problem za moju bivšu grafu njegovo fenomenalno napajanje (made in prc) koje je radilo sabotaže. Moj dragi kupac gnjavator se nakon toga bacio u trošak i uzeo nekakvo best buy napajanje, a poznanik se meni ispričavao u ime dragog kupca jer je ovoga očito bilo toliko sram ili strah da se najvjerojatnije pokrio po ušima debelom dekom, iako je bilo ljeto.

Pouka priče, pazite dobro tko su vam poznanici da vas ne sramote po svijetu.

The Man je offline   Reply With Quote