Tema: GTA V
View Single Post
Staro 22.04.2015., 10:28   #1547
hedgehog
Premium
Moj komp

hedgehog's Avatar

Datum registracije: Apr 2013
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Koristeći kinesku ip adresu i GMG, košta 29$. Dodate li je u košaricu i dođete sve do dijela s paypalom i onda otkažete narudžbu, unutar 24-48h poslat će vam na mail voucher code za dodanih 20% popusta

A i 29$ je super cijena. 212kn.
Citiraj:
Autor Litra Pregled postova
Ja došao do tih 29 dolara ali mi gore u naslovu piše GTA V (CN) pa me strah da ne bi bio na kineskom, kako je tebi?
Citiraj:
Autor čuks Pregled postova
Instaliras si ovaj addon za browser koji koristis i nakon toga odaberes zemlju iz koje hoces ip adresu (proxy, jel)
Uspio sam sinoć sve "sredit" došao do kupnje, unio podatke od kartice, kaže ne mogu ju potvrditi il tak nešto..ok, unesem drugu karticu, dođe do dijela di moram unijeti sa tokena potvrdu (ja sav vesel, dobio GTA 5 za 200kn ) unesem kod, i stranica me vraća na prethodnu stranicu uz poruku da transakcija nije moguća, nije prošla il tako nešto (ne sjećam se više) i da probam opet ili s drugim načinom plaćanja...Ok, probat ću opet..opet ista stvar..Uzmem od frenda karticu, njegovu odbije na prvom koraku, sva sreća, jer sam ubrzo saznao da mi je odbijeno ne jednom, nego 2 puta za GTA 5 koji naravno nisam dobio Poslao prigovor gmg-u, čuo se sa bankom jučer odmah pa neka ih i oni malo pritisnu pa se nadam lovi natrag..
hedgehog je offline   Reply With Quote