Citiraj:
Autor fanATIk
Fakat mi nije jasno kako mogu dat novu grafičku nekome tko ju nije ostavio na servis nit ima ikakvu potvrdu od istog.
|
Nije ni Romano imo pisanu servisnu primitku, jer je slao postom.
Imo je samo broj servisne primitke (dobijes ga mailom ili SMS-om), broj koji je vjerovatno podjelio sa Zeljkom da mogu zajedno "pratit" tok reklamacije.
Citiraj:
Autor Sinac
Jednako tako je g. Željko mogao falsificirati bilo kakvu uplatnicu i tvrditi da je otkupio karticu natrag...
|
Kolko sam ja shvatio, Zekljko je otkupio karticu nazad prije preuzimanja. O tome je i mogo imat uplatnicu iz banke. Uplatnicu na kojoj pise da Zeljko XXX uplacuje Romanu Culi 2000kn, svrha uplate graficka kartica.
Da li je Zekljo smio podic karticu sa servisa na temelju originalnog racuna, takove uplatnice, broja servisne primitke i muljatorske spike?! Ne znam, mislim da nije, ali podigo je!
Zeljko je prevarant, prevario ga je 1. put kad mu je prodo neispravnu karticu. Prevario je i servis i njega 2. put kad je podigo karticu.
Romano je ispusio lovu za postarinu. Novu grafu ne moze trazit od servisa, jer je dobio 2000kn od Zeljka. Ne moze imat i "ovce i novce". Na pismeno nema nista, ne moze ic nekakvom privatnom tuzbom.
Mislim da je ovo "odlican" primjer kako NE kupovati preko oglasa. Nek stoji tu za druge clanove, da se i oni ne opeku. Mislim da daljnja rasprava ne vodi nigdje pa se iz iste povlacim.