Citiraj:
Autor The Man
Uzmimo da je grafa izgorila kod tebe prvi dan kad si je stavio u komp, tko može 100% tvrditi da je on poslao neispravnu i kako to dokazati?
|
Nikako, zato i kupnja preko oglasa je rizik. Zato, ako kupujes, kupi s jamstvom. Ova prica je (za)komplicirana od samog pocetka.
"Prodo si mi neispravnu VGA, vrati mi novce! A ja cu je poslat na servis u svoje ime pa ti ponovo platim kad mi je (i ako mi je) poprave." - greska, odmah u startu
Citiraj:
Autor Romano.Cule
I ja sam htio njega zajebati.How yes no.
|
Nazalos, zajebo si samo sebe
Ako VGA nije bila ispravna trebo si:
1. Vratit VGA i trazit refund.
ili
2. Poslat na servis (bez da kontaktiras prodavaca i trazis refund) te se nadat najboljem.
Nikako oboje, istovremeno.
Citiraj:
Autor Romano.Cule
I da sumiramo.Ovdje taj famozni lik Zeljko uopce nije vise bitan. Bitan je servis kojem sam ja poslao robu na reklamaciju i koji je bez mog znanja dao tu istu robu trecoj strani.
|
Ok, Zeljko nije bitan. Po meni, servis je napravio propust jer te nije kontaktiro. Zapravo mi nije jasno da si ijedan ozbiljan servis moze dozvolit tako sta?!
No ti polazes pravo na nesta sto nije vise tvoje. Onog trenutka kad je Zeljko tebe refundo (to je ono sto si ti od njega i trazio), to je njegova kartica.
Jel imas ista od toga dogovora napismeno? Jer ne mozes (pravno) napadat ni tog Zeljka, ni servis na rekla-kazala.