Evo jedno tehničko pitanje.
Budući da nisam ios juzer već godinama, niti mi je ovakvo što trebalo, totalno sam zbunjen.
Dakle, tetak je uzeo prije skoro 2g novu 5icu i sad ju je dao svom klincu, on je sebi uzeo 6icu opet na firmu. No problem je da je njemu frend na poslu, stavio od svog bratića (znam da zvuči nelogično, ali stvar je takva i sam je rekao da je idiotski uopće što je išao to radit), apple id i sve ostalo što treba, kako bi mu sa store-a poskidao navigaciju (prof. vozači su inače)i raznorazne appove koji su mu trebali atm, a bilo mu puno love za dat u tom momentu, a objasnio mu je da može najnormalnije koristiti taj account od frenda, na kojem je sve to već bilo.
E sad, lozinku je zaboravio (-.-), a sebi je za novu 6icu napravio novi account, a mali si ne može ništa skinut sa store-a na ovu 5icu kad nema lozinku, a do vlasnika tog maila ne mogu nikako doći jer lik ne živi već godinu dana u Hr, u kanadi je i ovaj mail s kojim je napravljen account više ne koristi.
Da ne duljim, da li postoji ikakav drugi način za promijeniti apple id u mobu osim ovog da se sazna lozinka trenutnog pa da se stavi neki drugi kao primarni, ili je mali dobio od ćaće polubeskoristan mob?