View Single Post
Staro 21.04.2015., 11:23   #6084
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ma vidio je seronja. Imao je dvije u SLI-ju. Kad sam ga obavjestio da ce mi servis priznati garanciju,odmah se zacudio i poslao i drugu svoju na servis. Znaci isao je s namjerom da me zajebe jer je mislio da je fizicki kvar i da mu servis nece priznati.

Zato je i 10 dana odugovlacio s uplatom da bi vidio sta ce doci sa servisa. Dobio je dvije 970 GTX od 3600 kn, a meni sad prodaje price da ja pokusavam prijevarom doci do graficke iako smo imali drukciji dogovor.Klasican smrad. Ali to vise nije bitno. Sad cu da naguzim servis.Ima da mi posalju onu graficku koju su dobili kao zamjenu i to na moju adresu sa otpremnicom. Ima da tjeram mak na konac do kraja.

Najnovije sranje koje su mi poslali is servisa:
"Da, nismo zaduženi za pravno-imovinske poslove no šteta što se naša firma koristi za privatne odnose i kupnje van našeg poslovanja. Vi dobro znate da je kartica poslana nama s vaše strane u ime gosp. Zeljka te da vaše vlasništvo nad njome prestaje 10 dana nakon sto ste nam poslali graficku na servis. Taj podatak ste nam prešutili, a o njemu nas je obavijestio doticni gospodin. Time pokušavate preko nas prijevarom steći vlasništvo nad robom koja nije vaše vlasništvo za što vas mi možemo kazneno prijaviti. Kao što smo i prije naveli, za sve smo imali odprije dokaze.
Budući da ste slučaj već prijavili nadležnom tijelu, naša pravna služba upoznata je sa cijelom situacijom od prvog dana, te će vam se ona dalje javljati ukoliko će to biti potrebno te će se utvrditi dali ste vi trenutačni pravi vlasnik kartice ili niste."

Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 21.04.2015. u 11:28.
Romano.Cule je offline   Reply With Quote