View Single Post
Staro 21.04.2015., 09:36   #3475
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Najjace mi je kad sam sebe netko proglasni strucnjakom, a u istom trenutku sve ostale proglasi neznalicama

Ovako, necu se doticati jednog N. Forresta, jer te utakmice nisam ni gledao. Film sam naravno pogledao, ali svi znamo koliko su filmovi realni.

No dotaknut cu se te famozne Grcke. Prvo, da si vec strucnjak kakvim se sam smatras, ne bi Grcku ni spomenuo u ovom kontekstu. Bjezao bi od nje. Jer po cemu se ta Grcka moze usporediti sa jednim Real Madridom ili Chelseaom? Po cemu? Kvaliteti igraca? Daj jebote, umrit cu od smijeha

Sa igracima iz Chelsea covjek ocekuje da ce onaj idiot stvorit kakvu-takvu igru. Ali iste nema. Usporedjujes ih sa Grckom, no Grcka je imala ne drugorazredne vec trecerazredne igrace. I opet je 'njemacki genije' ustimao sa takvom ekipom odlicnu obranu, ali i odlicnu kontru.

Chelsea trenutacno nema ni 'k' od kontre. Jer da imaju, napravili bi ih barem 10 protiv PSG-a sa igracem vise. A koliko su ih napravili? 0 - nula!

Real necu ni spominjati. Ekipa koja skupa kosta vise od pola milijarde eura igra bunker protiv barce, bayerna, ali cesto i drugih. I to ne radna ekipa, vec pun k znalaca i virtuoaza.

Ne znam zasto se netko uvrijedi kad se kaze da Mou ne zna posloziti ekipu da odigra kvalitetnu i atraktivnu utakmicu. Jer ne zna. Bunker igra i Malta, cak je i njih problem probiti. Hocemo slaviti i njihova trenera? Bunker igra i Chelski, samo sto ga igra sa preskupim igracima, a ne konobarima, doktorima, baustelcima, itd.

Grcku usporedjujes sa Realom i Chelseaom. Ej, grcku!
Mileni je offline