Pa ček,jasno mi je da sa nogometnom nemate veze,dokaz je ovaj thread koji postoji,al moraju bar neki imat veze s mozgom. Znači on po vama igrat lijep nogomet i nikad niš ne osvojit(slučaj Wenger) i onda bi ga povijest pamtila po dobrom? Nemrete tolko glupi biti,iako sam imao teoriju o tome prije uvjerio sam sam sebe da pretjerujem no sad vidim da sam bio u pravu.
Znači,kad spomenete prvog dvostrukog svijetskog šampiona,na pamet prvo padne golo preživljavanje sa 3 autobusa protiv brazilaca na Marakani ili padne na pamet Urugvaj dvostruki i prvi šampion svijeta?
Kad se spomene vladavina Notthingam Forresta u europi i njihov trofazni bus,dva naslova kupa prvaka za redom. Dal se govori o Brianu Cloughu ko ubojici nogometa sa taktikom 7-2-1 ili ko dvostrukom osvajaču Kupa Prvaka i snimaju
filmovi o njemu.
Dal se o famoznom grčko njemačkom treneru Ottu Rehagelu govori da je spakovao 11 autobusa pred gol,napravio genocid od nogometa....ili ga zovu
njemačkim genijem i legendom?
Dal se Ancelottiju stavlja na vrat 2003. i ona saramota od finala kad je igro sa 6 zadnjih veznih i poluvrijeme i po nije vidio lopte ili za čovjeka tvrde da je najveći talijanski trener trenutno koji je primljen u
?
Dal ko spominje izum catenaccia kad se spominje Italija ko višestruki osvajač svjetskih prvenstava?
DAl iko spominje sramotu zvezde u finalu ili se veliča zvezdu kao jedinog osvajača Kupa Prvaka u povijesti ovih prostora? Ne samo mi već i cijeli svijet. Pa pobogu sam Mihalović je izjavio slijedeće:
Citiraj:
That final is still very vivid in my memory. I think it was the most boring final match in the European Cup history. Few hours before the match, seven of us were shown tapes with Olympique matches. I remember [manager] Ljupko Petrović telling us: 'If we attack them we'll leave ourselves open for counterattacks', to which I asked 'so, what do we do then'. His answer was: 'When you get the ball, give it back to them'. So we spent 120 minutes on the pitch without practically touching the ball.
|
Ljudi....dakle,Abit,Asus,Linksys,iCloud,Logitech,Traxdata...nogomet a pogotovo kako će ko u povijesti biti zapamčen bolje ne spominjite.