View Single Post
Staro 19.04.2015., 23:06   #98
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
.....sama vjetnamka je 175 KM, tj 700 kuna, i ulozak je 25 KM, odnosno 100 kuna. sveukupno - 800 kuna za vjetnamku sa uloskom, tocno onakva kakvu sam zelio tocne velicine.
nazalost..... bio u subotu u bos. dubici. isao sam po tenke jer mi se neda u ZG po njih, a nisam bio jaaaako dugo u dubici. jest da je sada jebada preko kostajnice ici, ali nema veze.

nego, i dalje si nadem tenisice kakve zelim (nike, koza, jako jako (meni) dobar dizajn i sve) za 100 KM (400 kn), ali pitam i za vjetnamke. i dalje drze, ali unazad 2-3 godine moraju imati zasticenu cijenu .

daklem, sada je ona vjetnamka, sto sam 2008 ili 2009-e sa uloskom platio 200 KM, kosta nemalih 319 + 39 KM za ulozak = 360 KM . skoro pa duplo majku mu, zena mi kaze "a sta da vam kazem, pogotovo kada je ovdje prosjek place 400-500 maraka ".

katastrofa, iako ponavljam, imaju i dalje izbor tenisica jako dobar sa jako ok cijenama.

Burko je offline   Reply With Quote