View Single Post
Staro 19.04.2015., 14:58   #1711
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sve 5. Kad sam uzimao bonbon, tomato nije imao niš vrijedno spomena. Kako je sada ne znam.
Tomato svako malo očito menja.

Ugl, naštelao sam si račun na 96kn. 200min, 150sms i 5GB 4G neta i 1000 minuta + 1000 smsova prema bonbonu. Iskoristim cca 80% paketa. 96kn mi je OK cifra. Set and forget. Ne brinem za ništa.
A signal di god budem je odličan i nikad nisam vidio E iznad indikatora mreže.

Daklem, preporučujem svoja iskustva
ma sve 5, samo kazem, ja sa tomatom imam stvarno dobra iskustva. kao i sigalnom, bas sam danas na li-la pokrivenosti (2G na nekih 50%, pretpostavljam i 3G), download 8 i nesto Mbit. upload malo iznad 0.5Mbit .

ja happy jer mi je dovoljno 1GB, 250 min. ovih 500 sms-a, mozda ispucam 30 komada jer mi je jednostavnije nazvati . samo kada se sjetim koliko je kostala jedna sms poruka tamo davne 2001-e, ovo je djabe .

u svakom slucaju, osobno da, isto bi ganjao ili bonbon ili tomato. sve ovisi da li je u tom podrucju jaci vip ili tcom. meni osobno poprilicno vise pase vip jer konkretno gdje sam ja je tcom (dakle, i bonbon i teletina) jako losa, pa sam vise osuden na vip/tomato nego sto ne bi tcom, ali ok.

Burko je offline   Reply With Quote