19.04.2015., 10:21
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Autor Zaggy111
Prvi dojmovi Lumia 640 (crna): - Sviđa mi se dizajn, jednostavan, minimalistički, industrijski
- Kvaliteta izrade dobra, nema škripanja, ima malo lufta između baterije i poklopca. Plastika (mat crna) nije soft touch, ali je finija od glossy plastike ostalih boja, i plastike kakva je na npr. Galaxy s3 s4 itd.
- Ekran je isto dobar, crna je jako crna, pikseli vidiljivi samo ako se baš zagledaš. Oblačno je pa ne mogu reći kakva je vidljivost na suncu, ali se čini ok.
- O sučelju ne mogu puno govoriti jer se moram naviknuti, nisam dosad koristio WP.
Nema štekanja, ali otvaranje nekih aplikacija nije instantno kao na Android flagshipovima. Same WP aplikacije (poruke, galerija, imenik) otvaraju se brzo i sve u svemu radi bez nekih štucanja i zamrzavanja.
- Kameru sam uspoređivao s mojim Galaxy s4 mini i curinim LG G2. Definitivno je bolja od s4, prednja i stražnja. Boje su realistične, dok su na s4 nekako žućkaste. Detalji su ok, malo bolje od s4 mini.
Sve u svemu, za manje od 1.100 kn, jako dobar mobitel, trenutno best buy za WP i Android.
|
Ajmo izvještaj...overall feeling nakon trečeg dana korištenja, koja slikica? 
|
|
|