View Single Post
Staro 19.04.2015., 08:49   #1707
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ponavljam, ako ti je net bitan tj. kvaliteta signala, tele2 i tomato nisu dobar odabir.
cek... jesi bio na tomatu?

potpisujem svaku rijec za tele2, jer sam bio istodobno na tele2 i tomatu. tele2 sam s veseljem bacio, kakav internet, tu je pucalo 2G, cudo od mreze (smece od mreze).

dok tomato, iskreno, ja prezadovoljan. ali ovo ja nikako ne kuzim:
Code:
30kn 200 min prema svima (nema uspostave, obračunska jedinica je 1 sekunda)
10kn 150 smsova
30kn 800MB
kazes, 81 / 91 kunu. kako, ali kako pobogu to moze biti bolje od ziher tarife koja ti daje 250 min, 500sms i 1000MB?

da, ok, placas uspostavu poziva. ja potrosim izmedu 150 i 200 min, ode mi na uspostave poziva nekih 15-20 kuna. ali je to to .

tj, meni je cca 50 kuna mjesecno, kada zbrojis 29 za tarifu i dodatno za uspostave poziva. ali meni internet radi vise nego dobro, bas neki dan testirao, preko 7Mbit down, up se ne sjecam . jer mi nije niti bitan .

Burko je offline   Reply With Quote