View Single Post
Staro 18.04.2015., 11:28   #16623
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Hot Tub Time Machine 2 - kakav odron od filma. Prvi dio mi je bio okej i zabavan, ovo je takvo smeće. Žali bože vremena.

Top Five (2014) - solidna komedijica od Chris Rocka. Ima i dosta ostalih komičara.

The Wedding Ringer (2015) - meni se svidio film i na par puta me dobro nasmijao.

Think Like a Man (2012) - prvi dio "duologije" . Za nasmijati okej filmić

Think Like a Man Too (2014) - drugi dio. Nije tolko dobar kao prvi, no svejedno okej za pogledat

American Sniper (2014) - odličan film.
@Mario92 - nerealne rupe od metaka?

Home Sweet Hell (2015) - loš film. Bolje neš drugo pogledajte

Bad Asses 3 - tko je uživao u prva dva dijela gdje Danny Trejo i Danny Glover razvaljuju uživat će i u ovom

Berlin Calling (2008) - za sve stare partijanere. Paul Kalkbrenner pokazao kak se partijalo u starim danima

City Island (2009) - dobra komedija. I dobar prikaz pomalo disfunkcionalne obitelji

Growing Up and Other Lies (2014) - mislio da će valjat neš, no ispao loš.

Tammy (2014) - ova debela mi ne sjeda nikak tak da mi ni film nije niš posebno

Phoenix (2014) - dobar povijesni film (drugi svjetski rat) no drugačiji, nema ratovanja već se vrti oko druge radnje

The Cobbler (2014) - zabavan film. Ništa specijalno baš, no zabavan

The Water Diviner (2014) - zanimljiva priča, no često jako dosadan film. Jedan od lošijih iz opusa Rusella Crowea

Kill Me Three Times (2014) - zabavan i zanimljiv austrilski film. Za ubit vrijeme odličan

Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015) - odličan dokumentarac o scijentologiji

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst (2015) - mislim da sam već spomenuo bio, al ne škodi. Još bolji dokumentarac nego prethodni. Ima šest dijelova no izvrstan je
Juice je offline   Reply With Quote