View Single Post
Staro 18.04.2015., 04:22   #480
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor athmo Pregled postova

Naime, ako idemo u Security i zatim Service Control, ne možemo urediti ovaj onemogućeni TELNET row. Klikom na olovkicu i smeće ništa se ne događa. No, kao što sam rekao, sve je client-side provjera, tako da jednostavno možete ili MITMat HTTP paket preko nečega (tipa wireshark), ili jednostavnije urediti element desnim klikom na olovkicu, odabirom na "inspect element" i micanjem "disabled" parametra na HTML elementu. Sada možete normalno urediti to, staviti na "Mode" -> "Permit" i "Add". To je to, imate pristup telnetu na LAN-u.
+1 za postupak, upravo testirano

Citiraj:
Sad, potrebno je otvoriti telnet vezu na router, i upisati login podatke koje je dostavio crazyy (hvala!). Nakon toga, ovo sam pokupio s Grčkog foruma gdje ISP isto distributira batcheve 931VII (V, a ne W!!!)

Wow, imam zanimaciju za sljedećih par dana. Ovo je actual full root. Čak možete pogledati i strukturu webservera, odnosno kako servira ovaj svoj webui (/home/httpd).

Code:
# cat athversion 
9.1.0_P2P_1.0
# cat uptime
742825.23 727520.96
# cat version
Linux version 2.6.21.5 (xia@njzd) (gcc version 3.4.2) #2 Thu Sep 12 17:52:45 CST 2013
# pwd
/proc
Ovaj router je svakog dana zanimljiviji i zanimljiviji...
e sad bi bilo zanimljivo da ustrajes na spomenutom (boldanom) aspektu , bilo bi zanimljivo ukoliko bi se mogle reversat neke gluposti izvedene lokalnom kustomizacijom (idiotizam u produkciji tcoma, u prvom redu, spomenut na prethodnim stranicama) pa da se dobije funkcionalan uredaj, haha.

svaka cast na trudu, momci. pozorno pratim napredak.
flyer1 je offline   Reply With Quote