View Single Post
Staro 17.04.2015., 20:14   #3822
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Otidji u "Ured za reklamacije" koji je sada na Zagrebackom velesajmu (Jugo-Zapadni dio) u sklopu crvene zgrade Carinarnice u bivsem ducanu VIP-a i dogovori se, oni tamo daju dobre i povoljne ponude za stare korisnike (imaju to pravo) ako se potpise novi ugovor na 24 mjeseca, posjeta njima nista ne kosta ali ti se moze isplatiti.
Puno hvala za info (mislio sam da su reklamacije još uvijek u Reselovoj).. sad su mi skoro prekoputa kvarta pa ću potegnuti do njih jadan dan i javim što sam i da li sam uspio što dogovoriti..

Kaj se tiče onoga par postova ranije u vezi HD vs SD signal.. imam doma dva 1080p LCD TV-a i iako nemam loš vid slika koju direktno obradi TV je mrvicu lošije kvalitete ili jednaka kvaliteti koju sam vidio kod susjeda koji ima Albis 8100.
E sad, ono što me prvenstveno odbija od HD prijamnika uz već spomenuti još jedan daljinski je što sam prije par mjeseci renovirajući stan maknuo sve one njihove silne kanalice i povukao podžbukno nove koaksijalne kablove direktno do mjesta gdje su TV-i na zidnim nosačima, a tako sam povukao i priključke za struju tako da vidljivih žica i kablova nemam. Kod susjeda kaj ima taj HD prijamnik je šuma kablova koji međusobno povezuju HD prijamnik, router, TV, ono nekaj za snimanje programa i kaj ja znam kaj još.. i drugo, koliko čitam ljudima se preko tih Albisa masovno smrzavaju kanali na par sekundi.. kod mene toga nema..

.. a ništa, vidjeti ću sa službom za reklamacije kaj oni vele jer ako mi dozvole zadržati postojeću karticu za conax modul, ostavim ja njihove HD prijamnike, router, snimalicu i kaj već sve isporuče zapakirane u kutiji i uzmem novi ugovor samo radi bržeg neta.
bertone je offline   Reply With Quote