Citiraj:
Autor Cilim
Otidji u "Ured za reklamacije" koji je sada na Zagrebackom velesajmu (Jugo-Zapadni dio) u sklopu crvene zgrade Carinarnice u bivsem ducanu VIP-a i dogovori se, oni tamo daju dobre i povoljne ponude za stare korisnike (imaju to pravo) ako se potpise novi ugovor na 24 mjeseca, posjeta njima nista ne kosta ali ti se moze isplatiti.
|
Puno hvala za info (mislio sam da su reklamacije još uvijek u Reselovoj).. sad su mi skoro prekoputa kvarta pa ću potegnuti do njih jadan dan i javim što sam i da li sam uspio što dogovoriti..
Kaj se tiče onoga par postova ranije u vezi HD vs SD signal.. imam doma dva 1080p LCD TV-a i iako nemam loš vid slika koju direktno obradi TV je mrvicu lošije kvalitete ili jednaka kvaliteti koju sam vidio kod susjeda koji ima Albis 8100.
E sad, ono što me prvenstveno odbija od HD prijamnika uz već spomenuti još jedan daljinski je što sam prije par mjeseci renovirajući stan maknuo sve one njihove silne kanalice i povukao podžbukno nove koaksijalne kablove direktno do mjesta gdje su TV-i na zidnim nosačima, a tako sam povukao i priključke za struju tako da vidljivih žica i kablova nemam. Kod susjeda kaj ima taj HD prijamnik je šuma kablova koji međusobno povezuju HD prijamnik, router, TV, ono nekaj za snimanje programa i kaj ja znam kaj još.. i drugo, koliko čitam ljudima se preko tih Albisa masovno smrzavaju kanali na par sekundi.. kod mene toga nema..
.. a ništa, vidjeti ću sa službom za reklamacije kaj oni vele jer ako mi dozvole zadržati postojeću karticu za conax modul, ostavim ja njihove HD prijamnike, router, snimalicu i kaj već sve isporuče zapakirane u kutiji i uzmem novi ugovor samo radi bržeg neta.