View Single Post
Staro 17.04.2015., 10:54   #17
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

hvala na dobrodoslici . da, imao sam prije neke IBM-ove T serije, to su tenkovi...... izdrzljivo, kvalitetno, osobno mala dijagonala (sve bilo od 14"), ali svejedno - dobro. ovaj Lenovo je kao stariji i iskusan brat nekako, ali ta tipkovnica mi je ostala u pamcenju, ono, ureze se .

nego, TDP je vec provjeren, 25W VS 35W kod T9600. nekako sam misljenja da, sto se hladenja tice, ovih 10W ne igra nikakvu ulogu jer je ovo hladan lap kako god okrenuo (intelova integrirka, bila bi malo drugacija prica sa 3650), dok sto se baterije tice.......... heh, lako se i to u buducnosti sredi sa drugom baterijom .

i da, procesor je na kraju ipak nocas narucen . 227 kuna me izasao, doci ce kada dode iz Kine, nisam mogao odoliti jos malo nabrijati malisu. ekran je na putu, dolazi sutra ili u ponedjeljak, bit ce ovo igrackica i pol .

Burko je offline   Reply With Quote