View Single Post
Staro 17.04.2015., 09:31   #3818
Pecarosh
Premium
Moj komp

Pecarosh's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
A je taj Bnet banana od firme.. vidiš, meni su pak rekli da moram odjaviti uslugu i ponovno je uzeti, ali da ne moram uslugu prbacivati na drugog člana kućanstva nego će npr. meni kao starom korisniku ugovor vrijediti do 31. u mjesecu i onda meni kao novom kreće novi ugovor od 1. slijedećeg mjeseca..

Kaj se tiče prelaska "nas starih" 3D korisnika, i meni su rekli da je jedina mogućnost raskid i sklapanje novog ugovora no onda kopajući po njihovim zbrčkanim cjenicima i ponudama nađem ovo:

E sad, kako je ova zadnja stavka izdvojena iz briljantne ponude, a ne vidim razlog po kojem bi netko išao potpisati ugovor na još 24 mjeseca bez ikakve potrebe, odnosno ako ne prelazi na trenutni ponuđeni paket usluga u 3D paketu, pitao sam ih na što se odnosi ta ponuda, odnosno da li zadržavam postojeće usluge (brzinu pristupa netu i dr.) po tri mjeseca umanjenoj cijeni ili dobivam usluge iz postojećeg 3D paketa.... dobio sam 2-3 dvosmislena odgovora na relaciji da zadržavam staru uslugu do da dobivam trenutnu uslugu iz ponude.. i sad budi ti pametan

.. i sad malo matematike

Ako sam trenutni korisnik 3D+prošireni paket, onda bih po njihovom cjeniku trebao plaćati:
269+49=318 kn - 1 mjesec
318x12=3816 kn - 1 godina (prva godina i sve naredne)

Ako sklopim novi ugovor i otkažem stari:
159+49=208 kn - 1 mjesec
208x6=1248 kn - prvih 6 mjeseci
+
269+49=318 kn - 1 mjesec
318x6=1908 kn - drugih 6 mjeseci
=
1248+1908=3156 kn - 1. godina (odnosno 3156 kn prva godina i 3816 kn druga godina)

Ako idem kao stari korisnik na produljenje ugovora ugovora (za koju opciju oni ne znaju, ali je imaju u cjeniku i pod uvjetom da prelaziš na novi odnosno trenutni paket ponuđenih usluga):
99+49=148 kn - 1 mjesec
148x3=444 kn - 3 mjeseca
+
269+49=318 kn - 1 mjesec
318x9=2862 kn - 9 mjeseci
=
444+2862=3306 kn 1 godina (odnosno 3306 kn prva godina i 3816 kn druga godina)

E koji čušpajz od cijena i ponuda.. živio Vip

Nisam napisao ništa pametno i sorry kaj sam vas davio no dok su bili DCM bili su vrhunska firma (za naše uvijete) sad su svi oni Gregor bez pastira,.... idem sad njih dalje smarati

@Pecarosh i da, može pitanje.. da li ti je ostala stara Atlanta (jer je tvoja, ne njihova) i ako je, da li si je probao spojiti umjesto tog njihovog novog routera/HD prijamnika??
Postoji i ta mogućnost da otkažeš potojeću (staru) 3D uslugu pa odma zatražiš potpis novog ugovora na novu 3D+ uslugu na svoje ime no meni su rekli da nema šanse da se to obavi glatko, tj. imat ću rupu od najmanje mjesec dana u kojem vremenu ću biti bez bilo kakve usluge (a i bez popusta prvih 6 mjeseci). A ta ponuda koju ti spominješ, ponovni potpis je za staru uslugu, dakle stari 3D paket 12Mbita net-a, s tim što nakon izvjesnog broja mjeseci imat ćeš mogućnost prelaska na novi 3D+ paket (to je variralo od 6-12 mjeseci u ovisnosti s kime pričam). Ne znam ko će im pametan to potpisati kad za istu cijenu sad dobiješ 50Mbita samo treba se malo snaći, jel.
Čak ispadne i malo jeftinije, prva godina 3156kn, druga godina 3816kn.
Ja sam imao Cisco ruter i onaj šugavi 261 STB. To su odnjeli. Dobio sam Asbis 9300 i Cisco ruter, tak da niš nisam probao spajati jer nemam više starih uređaja.

Zadnje izmijenjeno od: Pecarosh. 17.04.2015. u 09:47.
Pecarosh je offline   Reply With Quote