View Single Post
Staro 16.04.2015., 23:36   #3815
Pecarosh
Premium
Moj komp

Pecarosh's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Hvala na pojašnjenju, ali ako mi je SD signal zadovoljavajuće kvalitete (a je jer TV i ne gledam) zašto bih morao uzeti HD prijamnik.. ili bi mi oni prelaskom na novu uslugu poništili karticu pa moram?
Yep, kartica više nema nikakvu svrhu (a ni conax modul). Moraš uzeti novi HD receiver koji je utp-om spojen na ruter.
A ako još netko ima slučaj kao ja, dakle istekao mi je stari ugovor a na 3D paketu sam i želim potpisati novi 3D+ paket ali mi ne daju nikakav popust. Jedini način da se dobije popoust (prvih 6 mjeseci umanjen račun za 100kn mjesečno) je da dosadašnji poptpisnik raskine sve usluge a neki od ukućana potpiše novi ugovor, koji onda u ovom slučaju postaje novi korisnik. Samo odete vas dvoje u bnet centar svako sa svojom osobnom i u 5 min stari korisnik raskine a novi odmah potpiše ugovor. Bnetovci će donjeti novi ruter i stb a odnjeti staru opremu u jednom izlasku na teren. Ovo je sve legalno, samo se to jako teško može saznati od njih, bez obzira koliko puta nazvao njihovu korisničku službu ili išao u neki bnet centar nitko mi nije znao reći kako to da postojeći 3D korisnik NE može ostvariti nikakav popust potpisom novog ugovora dok svi ostali postojeći korisnici (pa i novi korisnici) ostvaruju popust bez problema. Gamad.
Inače uzeo sam 50/10. Sve ok, download ide do 5.8MB, upload do nekih 800kB, nije dakle baš 10mbita upload al tu je negdje. Idemo odmah istestirati njihov "kodeks ponašanja" tj. ograničenja u vidu 1.6TB prometa u downloadu i 320GB u uploadu pa javim

Zadnje izmijenjeno od: Pecarosh. 16.04.2015. u 23:42.
Pecarosh je offline   Reply With Quote