Citiraj:
Autor bertone
Hvala na pojašnjenju, ali ako mi je SD signal zadovoljavajuće kvalitete (a je jer TV i ne gledam) zašto bih morao uzeti HD prijamnik.. ili bi mi oni prelaskom na novu uslugu poništili karticu pa moram?
|
Yep, kartica više nema nikakvu svrhu (a ni conax modul). Moraš uzeti novi HD receiver koji je utp-om spojen na ruter.
A ako još netko ima slučaj kao ja, dakle istekao mi je stari ugovor a na 3D paketu sam i želim potpisati novi 3D+ paket ali mi ne daju nikakav popust. Jedini način da se dobije popoust (prvih 6 mjeseci umanjen račun za 100kn mjesečno) je da dosadašnji poptpisnik raskine sve usluge a neki od ukućana potpiše novi ugovor, koji onda u ovom slučaju postaje novi korisnik. Samo odete vas dvoje u bnet centar svako sa svojom osobnom i u 5 min stari korisnik raskine a novi odmah potpiše ugovor. Bnetovci će donjeti novi ruter i stb a odnjeti staru opremu u jednom izlasku na teren. Ovo je sve legalno, samo se to jako teško može saznati od njih, bez obzira koliko puta nazvao njihovu korisničku službu ili išao u neki bnet centar nitko mi nije znao reći kako to da postojeći 3D korisnik NE može ostvariti nikakav popust potpisom novog ugovora dok svi ostali postojeći korisnici (pa i novi korisnici) ostvaruju popust bez problema. Gamad.
Inače uzeo sam 50/10. Sve ok, download ide do 5.8MB, upload do nekih 800kB, nije dakle baš 10mbita upload al tu je negdje. Idemo odmah istestirati njihov "kodeks ponašanja" tj. ograničenja u vidu 1.6TB prometa u downloadu i 320GB u uploadu pa javim