Onda je OK (vidio sam android verziju), ali kažu da je lošija od X98 zbog slabije baterije.
Battery life nisam nikada egzaktno mjerio, ali mislim da je stvarno OK i vjerujem da je sigurno oko 5 sati.
Android je vrhunski, ja nisam vidio da neki drugi bolje radi. Meni doslovce sve leti a što se tiče ROMa, naravno da ima kineskog smeća, ali rootaš ga i počistiš što ti ne treba. Što se mene tiče, Android radi odlično, stavio sam i Xposed, Gravity i sve što ti može zatrebati.
Win 8.1 je OK, radi dobro, ali po meni to nije ni blizu Androidu po udobnosti korištenja i prilagođenosti touch screenu. Neke stvari rade stvarno dobro i imaju potencijal, ali za dosta toga trebaš miš. Najveća korist dual boota je da možeš koristiti neke aplikacije kojih na Androidu nema i što možeš povezati bilo koji uređaj preko USB. Što se mene tiče, dual bootje genijalna stvar jer imaš najbolje od oba svijeta u jednom uređaju. Neka ekipa čak eksperimentira sa triple boot (A+W+Ubuntu

). Jedini minus je manjak prostora, ali ako klepiš neku veću SD micro, baš te briga. Koristiš Android za default, a ako ti zatreba Win, samo ga bootaš.
Dolazi sa (lošim) punjačem i USB OTG kablom i to je to. Sve ostalo moraš sam kupiti ekstra. Screen protector nisam uzimao. Uzeo sam jedan "smart" flip case kao onaj iPadov i to mi je super.
Dimenzije su (gotovo) iste kao iPad Air, tako da bi futrole trebale biti OK. Za case ne, jer je drugačiji raspored konektora. Screen protectori isto mislim ne jer su drugačiji zarezi za kameru. Ali imaš dosta toga baš za X98 na Aliju.