Citiraj:
Autor DMan
...
|
Ja sam se zagrijala za neki kineski tablet jer bi mogli neki sitni novci uletiti uskoro pa da ako već planiram bankrotirati, da to bar napravim kak spada. Prvo sam baš neki dan naletila na ONDA V919, cijena je na jednoj stranici bila $160 što mi je bilo wow. Pročitala cijeli xda topic i na kraju zaključila da me odbija jedna jedina stvar - battery life je tipa 3-4h. S obzirom da su svi spominjali Teclast X98 Air, išla sam to malo proučiti i najjeftiniji koji sam našla od 32GB je išao za $177, makar piše da ne šalju u Hrvatsku, ali možda bi se dalo nešto dogovoriti, jer kinez je kinez - uvijek želi zaraditi. Slijedeći najjeftiniji je na Pandi, recimo da bi izašao $219 s njihovom uslugom povrata poreza.
Uglavnom, ako će se stvarno dovoljno novaca skupiti, zanima me par stvari iz prve ruke. Je li battery life stvarno 5-7h? Navodno ljudima stvarno toliko traje. Kakav je Android na njemu, ako znaš? Jer kažu da im je ROM dosta lošiji nego na V919. S obzirom da sam se od vindoza makla i na kompjuteru i koristim Android na mobu, zanima me je li Win na tabletu toliko dobar da mi se isplati zdrobiti Android? Jer dual boot općenito ne preferiram. Dolazi li sa screen protectorom i što sve potrpaju s njim? I za sad zadnje pitanje, stane li u ipad caseove/zaštite i sl.?
Hvala unaprijed ^_^