View Single Post
Staro 16.04.2015., 12:08   #4673
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Problemi neki sa telefonskom linijom i njih na žalost imam od početka od kako imam amis. Naime u toku razgovora se čuje lagano šuštanje koje baš iritira i prijavio sam taj problem pa su mi par puta riktali parametre neke na routeru itd. ništa nije pomoglo onda me je očito neki viši tehničar zvao pa smo testirali on je mjenjao pa sam ja isprobavao jel bolje i stvarno je bilo nakon nekih 7 puta riktanja bolje i od tog je prošlo možda mjesec i pol il čak dva i šuštanje se opet vratilo i sad kad su mi probali poriktat opet parametre nešto su tako gadno zeznuli sad nekad nakon par sekundi (uz šuštanje koje je i dalje prisutno dok se normalno čuje) tolko je krčanja u slušalici da moram dešifrirat šta sugovornik govori jučer kad sam pričao sa prijateljom mi se skroz ton izgubio i to čak dva puta me zvao i oba puta se to desilo kaže on mene čuje al ja njega apsolutno ništa. Srećom pa sam skužio da je tehničar reko nazvat ću vas na mobitel i onda smo nastavili preko mobitela, i danas mi po prvi puta dolazi tehničar da vidi u čem je problem jer ne kužim dok sam bio na b.netu bar sa telefonom tj. linijom nikad nisam imao problema ovakvih ko ovdje.
Thermaltake je offline   Reply With Quote