E. dečki, da vam pričam...
Danas sam došao (nakon podosta telefonskih poziva), pokazujem im ponudu, pitam jel sjelo, tip ide u računovodstvo, kaže nije, pitam da porazgovaram malo sa gospodičnom iz računovodstva (bio sam pristojan, pitajte Gabru

), dolazi ona nakon par minuta, kaže da su pare sjele pod drugom šifrom kupca...ma super, samo ti meni daj grafu i ne brini. Odem dolje na izdavanje robe, tip mi da grafu, još sam otvorio da vidim jel grafa unutra, vidio sam hrpu cd-a pa sam mislio da su svi tu, kabeli su također bili svi.
Ja hepi ko malo dijete.
Idem slagat komp popodne, otvaram kutije, kad ono, nema Chaos Theorya! nazovem VeMil, kaže tip da ne znaju, da se može svašta dogoditi, mulja simte-tamte, ali korektno kaže da dođem po igru. I normalno, za pol sata se pojavim tamo, odem drito u skladište, tipa pomalo bezobrazno pitam jel to sve ili sam još nešto trebao dobit da se ponovo ne vraćam, tip me malo zbunjeno pogleda, da igru, ispričava se, kažem nema frke i bok.
Ono zašto upozoravam je to što mislim da su igru izvukli iz neke druge Leadtekice, tako da provjerite bundle da ne bi dobili Leadtekicu VeMil Light Edition.
Eh, da, i grafa je zvijer, sad moram skužit kako stavit pasivac na NB i nešto tiho na grafu...