Dobro je rekla ekipa, jamstvo se produžuje za ono vrijeme provedeno u servisu od dana do kojeg prvotno jamstvo trajalo. Npr. ako ti je jamsto trajalo do 1.1.2015 onda se od tog datuma produljuje jamstvo za broj dana provedenih u servisu.
Inače, moja iskustva s Linksom su dobra jer sam uvijek riješio problem, ali imao sam jedan slučaj gdje sam bio jako ljut.
Kupio sam Corsair napajanje i grafu u Linksu, a ostale komponente od kolege koji ima svoju tvrtku. Ugl. nakon ugradnje grafe ja pokrenuo komp i grafa mi se doslovno zapalila u kućištu. Odmah sam posumnjao na napajanje i dofurao komp u Links da bi mi oni rekli kako je nemoguće da se zapalila, ja rekoh pogledajte sami. Kažu dobro je napajanje, evo ti nova grafa, ali mi ćemo ugraditi, ugrade oni i njima ta izgori, a usput izgori i matična koja nije kupljena kod njih.
Onda sam molio kolegu da mi zamjeni matičnu i došao sav nabrijan u Links prijeteći da neću izaći iz trgovine dok mi ne srede komp. Nakon prijetnji su rekli da jedino što mogu je poslati u Zagreb na servis i to mi naplatiti 200 kn, a sve je u jamstvenom roku međutim to njih nije zanimalo.
Ja pristao kad tek kad mi je kolega rekao da neću ništa riješiti tako jer se vidi da njih boli ona stvar i bolje je dati 200 kn nego biti bez kompa.
Tako sam ja poslao komp i dobijem poziv iz Linksa nakon 10 dana da je komp riješen i da je bilo neispravno napajanje koje je kupljeno kod njih, zamjenili oni napajanje i grafu, produžili jamstvo, ali ja sam morao platiti 200 kn njihovu "dijagnostiku"
Ugl. to mi je bila pouka da ne kupujem komponente na 100 strana već u jednoj trgovini pa nek se onda oni j*** o svojem trošku.