Citiraj:
Autor panda505
Ako se to pretvori u konstantu, onda ću se rado složit sa tobom. Dotle je ovo više sreća nego neki povratak.
Sjećam se ja priča i pričica od Juventusovih navijača od prije 2 godine kad je također bilo četvrtfinale i priče o povratku velikog Juventusa u samu europsku nogometnu elitu.
A godinu kasnije onda prdac u rosu - ispadanje u grupi.
Nemam ja ništa protiv Juventusa (osim što mi je super drago podbadat Extrima  ), ali priče o povratku u elitu mo'š objesit mačku o rep ako iduću sezonu od svega toga opet bude krasan qrac.
|
Zato se i mora konstanta raditi. Osim toga,išlo se pod Conteom na to da je primarna bila Serie A i tu napravit dominaciju prvu(intervju od Marotte iz 2011. naću ga) a Europa ako uleti uleti. Zato 3 godine i nije mjenjan stil 3-5-2 koji je u Europi zastario ali je u Italiji bio bog i batina. Sada s Allegrijem smo napravili korak dalje u formaciji,europi a zadržana je i konstanta u domaćem prvenstvu čak i sa većom razlikom. Ovo mu je danas(i u uzvratu) veliki test,kako treneru tako i klubu...i ako prođe nema razloga sumnjat u slijedeće sezone.
(a btw ono sa galatasarayem prošle godine je bila sprdnja od uzvratne utakmice,to su turci,svinje i samo se oni znaju valjat u onom blatu bogati

)
BTW neigra Berbatov! Ou yea!