View Single Post
Staro 14.04.2015., 18:42   #6066
SebaOS
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2013
Pozdrav,

priča je dugačka pa ću probat skratiti što je više moguće.

Kupio sam 23.12. u Futuri laptop Acer V3-371.

Ubrzo je touchpad počeo crkavati, tako da sam kontaktirao ovlašteni servis i poslao im upit. Primili su laptop na popravak i popravili touchpad.

Poslali su laptop nazad, nedovoljno dobro zapakiran i stigao je s razbijenom plastikom.

Puno ljutih mailova, poziva i prijetnji zakonom poslije, nisu pristali na zamjenu laptopa i/ili povrat novca i tražili su laptop na popravak opet. Poslao sam im, zamjenili su plastiku i vratili ga nazad.

U tom trenutku je prošlo nekih 2 mjeseca od kupovine, a laptop je duže od 30 dana bio na popravku, odnosno nije bio kod mene.

Prije nekoliko dana touchpad je opet počeo praviti probleme i crkava usred korištenja. Čitam na internetu da je problem s uzemljenjem touchpada na kućište, hvata svašta, skače, crkava, tvornička greška Acera.

Dakle FUTURA-IT mi je prodala laptop s tvorničkom greškom za 4500 kn, ACER želi da ponovno (treći puta) šaljem laptop u MR Servis i svi se prave ludi i prebacuju loptu na ove druge.

Postoji li zakonski način na koji ja mogu tražiti povrat novca u punom iznosu samo da se više rješim tog smeća, a ne da me prave budalom za više od 4000kn i da šaljem treći put na popravak i ostajem bez laptopa koji mi treba svakodnevno?

Hvala svima!
SebaOS je offline   Reply With Quote