View Single Post
Staro 14.04.2015., 15:54   #583
netcc
Registered User
Moj komp

netcc's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Njuškalo? Kupnja onda preko firme? O čemu pričaš?!?

Naravno da sam ignorirao kad si naveo klasičnu grešku kvar vs. nedostatak.

Naravno da ima. Isključivo s korisnikom.
Providera boli jedna stvar što ti imaš lokalno, bio to HT ili netko drugi. To što kupac misli da mi provider mora riješiti problem to je samo njegovo neznanje.
Krivo si shvatio, čovjek kupuje od mene original proizvod i onda ga prodaje preko svoje firme drugima i to za punu cijenu. Npr. u oglasima je neotvoren mob 500 kn, novi u trgovini 900 kn, on ga kupi od mene za 500 kn i proda za 900 kn preko firme.

Klasičnu grešku? Ti zbilja nemaš pojma, malo pročitaj zakon i spusti se na zemlju.

Enlighten me. "Ako uočite kvar ili nedostatak na proizvodu, da biste ostvarili pravo na pozivanje na odgovornost za materijalne nedostatke, trgovca morate obavijestiti u roku od dva mjeseca otkako ste ustanovili kvar."

Također: "Prava nakon isteka jamstva

Ako je nedostatak na proizvodu postojao u trenutku kupnje i za vrijeme trajanja, i nakon isteka jamstvenog roka imate pravo od trgovca zahtijevati da ukloni nedostatak na proizvodu, prema odgovornosti za materijalne nedostatke, ukoliko se kvar pojavio u roku od dvije godine od dana kupnje."

Boli ga ona stvar pa svejedno terorizira ljude preko telefona i ulazi u kuću te usput skida splittere.

Zadnje izmijenjeno od: netcc. 14.04.2015. u 16:12.
netcc je offline   Reply With Quote