Citiraj:
Autor Old Iggy
Njuškalo? Kupnja onda preko firme? O čemu pričaš?!?
Naravno da sam ignorirao kad si naveo klasičnu grešku kvar vs. nedostatak.
Naravno da ima. Isključivo s korisnikom.
Providera boli jedna stvar što ti imaš lokalno, bio to HT ili netko drugi. To što kupac misli da mi provider mora riješiti problem to je samo njegovo neznanje.
|
Krivo si shvatio, čovjek kupuje od mene original proizvod i onda ga prodaje preko svoje firme drugima i to za punu cijenu. Npr. u oglasima je neotvoren mob 500 kn, novi u trgovini 900 kn, on ga kupi od mene za 500 kn i proda za 900 kn preko firme.
Klasičnu grešku? Ti zbilja nemaš pojma, malo pročitaj zakon i spusti se na zemlju.
Enlighten me.

"Ako uočite kvar ili nedostatak na proizvodu, da biste ostvarili pravo na pozivanje na odgovornost za materijalne nedostatke, trgovca morate obavijestiti u roku od dva mjeseca otkako ste ustanovili kvar."
Također: "Prava nakon isteka jamstva
Ako je nedostatak na proizvodu postojao u trenutku kupnje i za vrijeme trajanja, i nakon isteka jamstvenog roka imate pravo od trgovca zahtijevati da ukloni nedostatak na proizvodu, prema odgovornosti za materijalne nedostatke, ukoliko se kvar pojavio u roku od dvije godine od dana kupnje."
Boli ga ona stvar pa svejedno terorizira ljude preko telefona i ulazi u kuću te usput skida splittere.