Citiraj:
Autor Old Iggy
Kad se prodaju količine predviđene za akciju, ne moraju ti prodati uređaj. Ne moraju ti ga prodati makar imali za drugu akciju, drugi kanal prodaje, bilo što drugo. Ovaj primjer "ispod pulta" nema ni veze ni smisla.
Koji to točno "zakoni" tebi vrijede?
To je njihov problem, ne problem telekoma. Nijednog.
Istu stvar će imati s drugim operaterima, drugim načinima komunikacije (3G, optika) i slično. To je isključivo njihov problem razvoda i neka ga riješe.
Educirati? Kako? Standarde razvoda komunikacija u objektima korisnika? Budi ozbiljan.
To što tu ljudi nisu doma s tehnologijom - opet, nema veze s telekomom, bilo kojim (ne samo HT). Tu niti jedan telekom niti hoće niti može niti želi petljati sa svim varijantama lokalnog razvoda bakra / optike / wirelessa. To je isključivo korisnički problem.
|
Dobro, vidim da ne vrijedi s tobom raspravljat o "kanalima prodaje", svjestan sam što i kako se dogodilo u tom slučaju i nisam jedini kojem se to dogodilo. Smeta me što se kod nas otkup preko njuškala i onda preprodaja orginala preko registriranog poduzeća gdje sam vlasnik poduzeća uopće ne može dokazati odakle mu taj proizvod naziva kanal prodaje.

Imao sam iskustva i s time, ali završimo priču s mobitelom i tim kanalima.
Vrijedi npr. onaj zakon koji sam naveo u prijašnjem postu i kojeg si ignorirao.
Educirati u smislu što za krajnjeg korisnika koji ima više tel. utičnica znači prelazak na VOIP. Molim te nemoj se praviti glup, to nema nikakve veze s razvodom, 3G, bakrom, ili optikom, to ima veze samo s činjenicom da je T-comov odnos prema kupcima katastrofalan i u stilu pređite ili vam gasimo telefon.