View Single Post
Staro 14.04.2015., 14:21   #580
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor netcc Pregled postova
U akciji je navedeno da je taj mobitel dostupan i po toj cijeni. Također su mi rekli da ga ne smiju prodati iako ga imaju jer je to "politika" i nisu računali na toliki interes ljudi. Spomenuo sam taj slučaj "pulta" jer je taj čovjek imao taj uređaj koji je spremio "za sebe" i svejedno mi je bio spreman prodati ga.
Kad se prodaju količine predviđene za akciju, ne moraju ti prodati uređaj. Ne moraju ti ga prodati makar imali za drugu akciju, drugi kanal prodaje, bilo što drugo. Ovaj primjer "ispod pulta" nema ni veze ni smisla.

Citiraj:
Ti očigledno živiš negdje drugdje i očito je da nismo u istoj državi. Kod tebe vrijede tvoji zakoni.
Koji to točno "zakoni" tebi vrijede?

Citiraj:
No da se vratim na priču o VOIP-u, u Slavoniji ima barem 10% kućanstava sa 2 ili više telefonskih utičnica i smatram da su trebali barem educirati ljude i pripremiti ih na "novu" tehnologiju,
To je njihov problem, ne problem telekoma. Nijednog.

Istu stvar će imati s drugim operaterima, drugim načinima komunikacije (3G, optika) i slično. To je isključivo njihov problem razvoda i neka ga riješe.

Educirati? Kako? Standarde razvoda komunikacija u objektima korisnika? Budi ozbiljan.

Citiraj:
nisu svi ljudi toliko "u tome" da razumiju sve, a T-com da je imalo pošten ne bi radio tako. Shvaćam ja da možeš otići "drugdje" ako ti se ne sviđa itd. Ja sam samo htio napomenuti da je njihova politika prema stranka tj. kupcima ravna nuli.
To što tu ljudi nisu doma s tehnologijom - opet, nema veze s telekomom, bilo kojim (ne samo HT). Tu niti jedan telekom niti hoće niti može niti želi petljati sa svim varijantama lokalnog razvoda bakra / optike / wirelessa. To je isključivo korisnički problem.