Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ne gledam od 0-100. Gledam ponasanje u voznji i potrosnju. Preticanje je lakse na turbo dizelu zbog momenta na niskim okretajima. Sve ostalo mi nije bitno. A danas uzeti dizel a ne uzet turbo dizel je grijeh 
@Jopis
Kao i obicno lupetas. Govorim o svojim iskustvima. Ne tuđim
Kao s benzincem ne zagadjujes. A benzin ne smrdi uopce,mirise na ruze. Uostalom, smrad dizela me ne zanima dok ne smrdi iz auspuha i u kabini. A to nisam osjetio na novijim dizelima. A ono o 0.8 dva i pol kipa i slicno, jesi li u pubertetu? 
|
Yea right, ja lupetam, koji sam 20+ godina u automobilima i oko automobila i živim maltene kod ćaće u radioni od rođenja, radim 13.5 godina kraj stp-a i vozim/o cca 500 auta godišnje na tehnički. Bitno da su relevantna mišljenja ekipe koja je vozila 2 auta u životu i iskustva pročitala na internetu i pogledala na jubitou. Kul story bro.
Da si čitao kak spada, pročitao bi kak spada - pričao sam o zagađenju, o kojem je već raspravljano prije par stranica, tj o famoznim particlesima koji izazivaju rak i ostala oboljenja, zbog čega se u civiliziranom svijetu pokušava na sve sile spriječiti emisija istih, koju gle čuda, proizvode dizelski motori -.-
Noviji motori fyi, imaju fap filter čestica, koji pri regeneraciji proizvodi toliku emisiju štetnih plinova i emisiju tih čestica da je to strašno, no o tome se naravno ne smije pričati, znaš, naftni lobi, ovo ono.... Zato ti 'ne osjetiš' smrad, ali pitao bih te da se voziš iza nekog dci-a, hdi-a, tdi-a sa fapom kad krene regeneracija

Ne, nisam u pubertetu al skrenem kad vidim isprazne spike ekipe kojoj je krajnji doseg ono što kaže ekipa iz top geara ili neki biser na jubitou....