View Single Post
Staro 14.04.2015., 14:03   #579
netcc
Registered User
Moj komp

netcc's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ako ga više nema za tu akciju, onda ga nema. Tu nema nikakvog zavaravajućeg oglašavanja ako je tako navedeno u akciji, makar imali još tone takvih mobitela u skladištu.

To je njegova dobra volja, na stranu što to ne bi smio raditi. Niti taj primjer ima ikakve veze s ovim prije navedenim.

Nemaš što naglašavati ako je protiv standarda. Ako imaš specifično razvučen razvod do sada, napravi ga opet za ovo, to nije njihov problem.

Setup je slagan prema klasičnoj varijanti jedna utičnica - dalje što želiš. To što imaš drugačiji razvod - nema providera koji može riješiti svaki mogući slučaj kućanske instalacije, a nije ih ni briga.

Gdje točno?

I opet - to moraš tražiti od onih koji daju uslugu. Kao što je i uvođenje digitalije trajalo duže vrijeme, tako će morati i ovo.
U akciji je navedeno da je taj mobitel dostupan i po toj cijeni. Također su mi rekli da ga ne smiju prodati iako ga imaju jer je to "politika" i nisu računali na toliki interes ljudi. Spomenuo sam taj slučaj "pulta" jer je taj čovjek imao taj uređaj koji je spremio "za sebe" i svejedno mi je bio spreman prodati ga.

Ti očigledno živiš negdje drugdje i očito je da nismo u istoj državi. Kod tebe vrijede tvoji zakoni.

No da se vratim na priču o VOIP-u, u Slavoniji ima barem 10% kućanstava sa 2 ili više telefonskih utičnica i smatram da su trebali barem educirati ljude i pripremiti ih na "novu" tehnologiju, nisu svi ljudi toliko "u tome" da razumiju sve, a T-com da je imalo pošten ne bi radio tako. Shvaćam ja da možeš otići "drugdje" ako ti se ne sviđa itd. Ja sam samo htio napomenuti da je njihova "politika" prema strankama tj. kupcima ravna nuli.

BTW što se tiče zakona ti imaš pravo u roku od 24 mjeseci tražiti vještačenje gdje će se utvrditi kvar i odgovornost za kvar. Znači, ako rikne uređaj, a prošlo je 12 mjeseci ti svejedno imaš pravo tražiti od pružatelja jamstva vještačenje, popravak ili povrat novca. Za rabljene stvari možeš imati jamstvo 12 mjeseci itd.

Zakon: http://imagizer.imageshack.us/a/img540/530/fCnDgS.png

Inače u zakonu i piše da je uređen s direktivom 1999/44/EC Europske unije.

Zadnje izmijenjeno od: netcc. 14.04.2015. u 14:17.
netcc je offline   Reply With Quote