Citiraj:
Autor Mirkopoter
Meni samo nije jasno kako mu je Gonzaga tako lako prešao iz half guarda u full mount 2 puta, ne sjećam se kad sam vidio da netko to tako lako napravi.
|
Bas to. Ne kazem da je sreca presudila da Mirkec to prezivi, prije dobra fizicka priprema Mirka i dosta pasivan i stedljiv Gonzaga koji je imal dosta prilike da napravi velku stetu. Ne samo iz mounta nego i iz polugarda koji moze opasan za dobar gorund and pound. Da je bio neki mladi lav zeljan dokazivanja i bolje fizicki pripremljen ne znam dal bi tak olako propustal te prilike. Ak je to bil Mirkov gameplan onda je bio jako rizican.
Da je kojim slucajem izgubil na nacin kak su isle prve dve runde to bi bila katastrofa, poraz na rubu sramote. Nebi bilo dobro ni za njega a ni za UFC. Dobro da je ovak zavrsilo.
Cul sam za Mirka da je brutalno jak, cak i za HW UFC kategoriju, ono extra pa ajd mogu shvatit da se moze pouzdat u drzanje za protivnika i cekanje zvona. Pogotov ak je zdrav i pripremljen al to je jako rizicno.
Inace obozavam borbu sa leda, sweepove, aktivan, ofenzivan gard i sl. pa sam mozda zbog toga malo vise kritican. Znam da je MMA parter druga stvar od graplinga al svejedno mi je grdo kad vidim da netko ne pokazuje nis osim drzanja za goli zivot.