Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.04.2015., 20:10   #14673
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Bome su me začudili ovakvi odgovori, i to od ekipe koja vozi dosta km. Meni je uvreda uopće nuditi takvo nešto u visokoj klasi, a kamoli tek za 350k kn. Ne patim na bilo kakve utrke ili nadjačavanja. Niti mi je bitno dal me je netko prešišao ili ne. Ali za volanom takvog auta sa mlincom za kavu mislim da bi poludio.
Prosječni ljudi (osim ako se baš namjerno žele pokazivati) ne kupuju A6, S80, BMW5, A8, S-klasu ili bilo kaj iz visoke i luksuzne klase. Za prosječne ljude je dobar Megane, Clio, Passat ili Octavia. Ovo nisu auti za samo prevesti se od točke A do B. Bitno je kako se dođe, koliko brzo i sa koliko umora. To su auti u kojima se ne bi previše trebalo brinuti dal ćeš moći nešto preteći ili ne. Poanta je da sve što želiš oni trebaju odraditi bez muke. I ne, to nisu auti za metnut ih na 130km/h i vozit se iza autobusa na autocesti. Ovaj 1.6 mlinac bi trebao generalku ili zamjenu svakih 50k km "normalne" vožnje za takve aute.

No dobro, nebum više gnjavio sa ovim. Svatko ima druga očekivanja i potrebe što je ok.
IcyTexx je offline   Reply With Quote