Citiraj:
Autor Old Iggy
Prvo moraš shvatiti da razni odjeli imaju različita skladišta. Tako da ti je kod nekih odjela potpuno nedostupan (čitaj, nemaju ga), a negdje imaju k'o blata.
|
Šališ se? Iz iste "pipe" ista osoba donosi isti mobitel i kaže za tebe nema, a za druge ima. BTW također mi je jedna gospođa kad sam zvao službu za korisnike "savjetovala" da raskinem ugovor za ADSL i ponovno potpišem novi kako bi mogao kupiti taj telefon jer je to bilo samo za "nove" korisnike. Onda bi valjda to bilo iz tog skladišta ili?
Citiraj:
Autor Old Iggy
Ne, ti nisi kupio auto, ti uopće nisi ništa kupio. Ti si ugovorio uslugu. To su potpuno dvije različite i nepovezane stvari.
Ako ti promjena usluge ne odgovara, otkažeš / promijeniš uslugu, što se radi bez ikakvih problema ukoliko postoji bilo što što mijenja osnovne postav usluge, način rada, ugovorne stavke i slično.
|
Moram reći opet: šališ se? Jesi li ti ikad bio na sudu? Jesi li ti ikad prekidao pretplatu mobitela, telefona, MaxTv-a? Ja jesam i to je misija koja te košta puno novaca, vremena i živaca. Moje je iskustvo da se ništa ne potpisuje i ništa ne uzima jer bez obzira i ako si u pravu oni će učiniti sve da ti zagorčaju život.
Npr. nisam imao potpisan ugovor za T-mobile i došao sam isključiti pretplatu, ali mi doslovno nije dao čovjek u T-centru, samo se cerekao i postavljao pitanja tipa: a zašto bi raskinuli pretplatu? To vam je najjeftinije na tržištu, dobro, dobro evo isključit ću vam, prođe 5 minuta i on opet: jel se niste možda u međuvremenu predomislili? Ja sam ga mirno saslušao, ali trebalo mu je sat vremena da mi prihvati zahtjev, a u stvarnosti pretplata nije bila isključena pa sam odmah prešao kod drugog operatera i to sam opet morao kod njega ići, ali sam se drugi put postavio puno bahatije.
Kad smo kod tog iskustva taj mulac mi također nije htio uzeti MaxTv receiver jer on to ne prima nego "oni dolaze po njega", a ja se dan prije dogovorio s čovjekom u T-centru da ću ga donijeti pa da više ne mislim na to jer nisam stalno kod kuće. Sva sreća pa je tamo bio taj čovjek sutradan pa sam mu rekao da sam pitao tog čovjeka i on mi je rekao da nema problema. Da bi on promrmljao "ti si se to dogovorio s njim? Onda mu ti to i napravi." Ništa, ja otišao preko kod tog čovjeka i uredno predao receiver.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Takve stvari jedino i mogu ići "preko leđa" potrošača. Kako bi uveo DVB? Poklonio svima nove prijamnike, televizore i slično?
Sve što je bilo moguće (a što je i napravljeno) je sufinanciranje prijamnika, u slučaju prebacivanja na IMS je eventualna pomoć kod prebacivanja.
|
Ne bi uveo DVBT, uveo bih odmah DVBT2 i ne bi istu stvar dva puta naplaćivao. Inače što se tiče kupovanja auta ili usluge tu nema razlike u "jamstvu" odnosno "ugovoru", ja sam samo napomenuo da kod prelaska na VOIP nemam više istu kvalitetu usluge koju sam imao do sada jer je jedna strana jednostranom odlukom to tako odlučila i napravila bez da je išta "sufinacirala" i ja bih sada trebao biti sretan zbog toga? Iako, meni na sreću se ništa nije promijenilo, ali drugim ljudima jest. Inače taj tehničar je već bio iživciran jer ga ljudi ganjaju sada kad nemaju telefon tamo gdje su ga do sada imali i preda mnom je zvao "Zagreb" koji je rekao da skida splitter i da svi MORAJU prijeći.
Citiraj:
Autor Old Iggy
|
Then you're just plain ignorant.