Citiraj:
Autor jopis
Nemam živaca quotat, ali samo za ove 'pametne' koji uspoređuju aute sa inf. komponentama - eto, ja znam, tj imam u široj obitelji živi primjer gdje je neispravan automobil, kupljen novi u Hr, zamijenjen novim nakon višestrukih posjeta servisu i neriješavanja problema sa istim. Novi je naravno stigao ispravan. Istinabog da je golgota trajala skoro godinu dana od čega je auto bio u servisu pol godine, ali bez suda i sličnih sredstava dobiven je novi (sa novim jamstvom naravno).
Imam i rodicu isto koja je nakon malo natjeravanja s novinarima dobila novce koje je uplatila plus odštetu jer su joj 'uvalili' poluispravan NOVI auto.
|
Dapače, nije to tako rijetko. Samo je nepoznato.
Citiraj:
Autor jopis
Što se tiče inf.komponenti, meni je ok priča da se na zamijenjeni proizvod dobije NOVA garancija u punom trajanju.
|
Tu je problem razmišljanja kupaca (kojima to je logično) i prodavača (gdje ipak kupuješ inicijalne tri godine, proizvođač / distributer mu ne daje novo jamstvo i slično).
Citiraj:
Autor jopis
Sorry, al meni to ne odgovara ni sa stajališta potrošača ni sa stajališta nekog ko surađuje s trgovinama hardvera i nabavlja isti za druge potrošače.
|
A što radiš kad ti strani proizvođač ne da novo jamstvo?