Citiraj:
Autor netcc
Onda lijepo kažeš da taj mobitel više u toj akciji nije dostupan, a ne da govoriš kako ga uopće nema jer na taj način praviš budale od ljudi. Inače, ja sam bio tamo za vrijeme dok je ta akcija trajala i htio sam ga kupiti za gotovinu tako da ne vidim kako mijenjam kruške i jabuke, ali dobro.
|
Prvo moraš shvatiti da razni odjeli imaju različita skladišta. Tako da ti je kod nekih odjela potpuno nedostupan (čitaj, nemaju ga), a negdje imaju k'o blata.
Citiraj:
Autor netcc
Ako smo već zapeli na nekim metaforama s autom onda ću ti objasniti da razumiješ. Znači, ja sam već kupio auto koji je pod garancijom, a ne valja, međutim vi ga želite zamijeniti za auto koji meni ne odgovara i kojeg ja nisam kupio, a to meni ne odgovara.
|
Ne, ti nisi kupio auto, ti uopće nisi ništa kupio. Ti si ugovorio uslugu. To su potpuno dvije različite i nepovezane stvari.
Ako ti promjena usluge ne odgovara, otkažeš / promijeniš uslugu, što se radi bez ikakvih problema ukoliko postoji bilo što što mijenja osnovne postav usluge, način rada, ugovorne stavke i slično.
Citiraj:
Autor netcc
Mislim, da me se ne shvati krivo, ja sam uvijek za novije tehnologije, efikasnije itd. ali ne na silu i preko leđa potrošača već onoga koji zarađuje na tim potrošačima. Ista stvar će se opet dogoditi s DVBT receveirima jer se neki
konj namjerio staviti DVBT2 "zbog EU", a sve se to znalo i kad se uvodio DVBT.
|
Takve stvari jedino i mogu ići "preko leđa" potrošača. Kako bi uveo DVB? Poklonio svima nove prijamnike, televizore i slično?
Sve što je bilo moguće (a što je i napravljeno) je sufinanciranje prijamnika, u slučaju prebacivanja na IMS je eventualna pomoć kod prebacivanja.
Citiraj:
Autor netcc
Inače, vidim da netko radi u T-com-u ili ima nekakve veze s njima stoga je ova rasprava postala bespredmetna.
|
Da, da, baš radim u HT-u i imam nekakve veze s njima.

"Maštio si ceo fudbal".