View Single Post
Staro 13.04.2015., 09:32   #2188
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Cijela ova priča sa trackerima koja posebno u zadnje vrijeme doseže ludilo je u biti ogledalo društva u globalu. Trackeri su doslovno postali sami sebi svrha, odnosno admini trackera su postali sami sebi svrha, čast iznimkama. Samim tim statusom šta su negdje admini su automatski VIP ili sl. useri na ostalim trackerima, pa imaju pristup svemu, pa se svako malo dogodi lakrdija, neka ekipa odvoji od jata, pokradu se neke donacije, šifre, prokockaju se donacije, prodaju se pozivnice, napravi se novi tracker i ddosa donedavni, itd, itd.

Pa meni je ne tako davno jedan panj preko posrednika prijetio da će mi mass prunat sve accounte na SVIM trackerima ponosno mašući s mojom IP adresom, mail adresom i nickom (koji je, isti na svin trackerima jer nije da imam razloga nešto krit), NE jer sam kršio IKAKVA pravila, nego eto jer sam povrijedio njegov ego u jednon internet raspravi na jednon HR forumu A kako je on grande admin, tako će iskoristit svoj "utjecaj" u tajnom super cool virtualnom svijetu admin trackerima i "riješit" mi mass prone na svin trackerima To su admini torrent trackera, ponavljam, čast iznimkama

Torrent trackeri su za veliku većinu "rukovodećih" ljudi, da tako kažen, postali sve osin torrenta, a i ogromna količina "običnih" korisnika se ponaša slično, drkanje na tajnost, community, napucavanje statsa preko seedboxeva, muljavanje sa pozivnicama, itd. Pa ekipa sad histerizira jer će im falit pokoji bonus point ili snatches u profilu, pun je internet postova "falilo mi je još 1000 bodova do Mastera" i sl. Dok mene osobno zanima samo oću li imat notifikacije jer je to više manje jedina korisna stvar koja se dobije s novin klasama, bar za one koji su na trackeru radi torrenata odnosno sadržaja. Jednon kad i ja popizdin i napravin svoj tracker imat ću 3 tipa korisnika, jer je sve preko toga ugl preseravanje i virtualno mjerenje penisa, user, P_user i admin i voila!
Potpis.

Ja se vratila natrag na vulgaris TPB. Nije ništa vrijedno živaca. Sve kaj me zanima nađem tamo, skinem i seedam koliko meni paše bez da mi itko naređuje.
Valley7 je offline   Reply With Quote